Ta hjälp av oss

Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av städtjänster. De inkluderar bland annat de nedan.

img

Flyttstädning

Att flytta är något som kan vara mycket energi- och tidskrävande. Inte nog med att man måste packa ner och transportera alla sina ägodelar till den nya bostaden, man måste också utföra en mycket noggrann städning. Det måste man göra så att man kan lämna över bostaden till de nya ägarna i bästa möjliga skick. Det positiva är dock det att du inte behöver utföra denna städning på egen hand, utan du kan anlita oss för att göra det! Vi gör ditt hem eller kontor skinande rent!

img

Hemstädning

Behöver du hjälp med att hålla det rent i ditt hem? Anlita i så fall oss för hemstädning. Det kan du antingen göra på en engångsbasis, eller också kan vi komma och förse dig med regelbunden städhjälp. På så sätt kan du få ett välstädat hem utan att själv behöva lägga ner någon tid på att städa!

img

Kontorsstädning

Är det istället så att det är ditt kontor som du behöver hjälp med att städa? Inga problem, också det är en typ av service som vi erbjuder våra kunder. Vi kan till exempel komma och städa kontoret på en fortlöpande basis. Exakt hur ofta avgör du förstås själv. Vi anpassar oss alltid efter dina önskemål och behov!

img

Trapphusstädning

Är du till exempel representant för en bostadsrättsförening? Behöver ni hjälp med städning av ert trapphus? Då är det bara att kontakta oss så fixar vi det. Precis som när det gäller våra andra städtjänster kan du anlita oss på en återkommande basis. Vi gör ert trapphus till en välstädad och trevlig plats för alla boende att vistas på!"